Något att dölja (e-bok) av Elizabeth George
Lägg till önskelistan
Elizabeth George (författare)

Något att dölja (Thomas Lynley och Barbara Havers #21) e-bok

Pris 145 kr
(0)
En kvinna med nigerianskt påbrå hittas medvetslös i sin lägenhet i London och hamnar i koma. När hon sedan dör blir det ett fall för Scotland Yard, eftersom Teodora "Teo" Bontempi var polis. Kriminalkommissarie Thomas Lynley ansvarar för utredningen. Snart får de veta att Teo varit en del av en grupp som utrett fall av kvinnlig könsstympning, något som fortfarande tillämpas i vissa nigerianska och somaliska grupper i staden. I jakten på en lösning tar Lynley hjälp av sina kollegor Barba...
E-Bok 145 kr Pris Ljudbok 149 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Elizabeth George (författare), Anders Timrén (annat), Jan Hultman (översättare), Annika H. Löfvendahl (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 2 November 2022
Genrer Deckare
Del i serie 21
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113126128
En kvinna med nigerianskt påbrå hittas medvetslös i sin lägenhet i London och hamnar i koma. När hon sedan dör blir det ett fall för Scotland Yard, eftersom Teodora "Teo" Bontempi var polis. Kriminalkommissarie Thomas Lynley ansvarar för utredningen. Snart får de veta att Teo varit en del av en grupp som utrett fall av kvinnlig könsstympning, något som fortfarande tillämpas i vissa nigerianska och somaliska grupper i staden. I jakten på en lösning tar Lynley hjälp av sina kollegor Barbara Havers och Winston Nkata. Tillsammans måste de lyckas reda ut alla lögner och hitta en mördare som är fast besluten att hålla sig gömd. Något att döljaär den 21:a romanen om Elizabeth Georges älskade karaktärer Thomas Lynley och Barbara Havers.