Något är ruttet i Sverige : Om sakernas tillstå
Lägg till önskelistan
Mattias Gardell (författare), Emil Jensen (författare), Kajsa Ekis Ekman (författare), Kawa Zolfagary (författare), Sara Granér (författare), Kalle Haglund (författare), Trygve Svensson (författare)

Något är ruttet i Sverige : Om sakernas tillstånd & vad de kunde vara e-bok

Pris 39 kr
(0)
Något är ruttet i Sverige! Men exakt vad kan vara svårt att sätta fingret på. Då kan det underlätta att ha någon att diskutera med, någon som tvingar en att formulera och utveckla sina tankar. En person som läser och reagerar - och som svarar med sina egna ord och resonemang. I den här antologin samlas just sådan brevväxling. Här delar skribenter och aktivister med sig till varandra av sina mest personliga tankar, känslor och visioner om dagens samhälle. Vad det är och vad det borde vara. ...
E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mattias Gardell (författare), Maria Sveland (redaktör), Emil Jensen (författare), Kajsa Ekis Ekman (författare), Christoph Emanuelle Fielder (redaktör), Kawa Zolfagary (författare), Sara Granér (författare), Kalle Haglund (författare), Trygve Svensson (författare), Daniela Juvall (annat), Magnus Frederiksen (annat)
Utgiven 11 November 2014
Genrer Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188029003
Något är ruttet i Sverige! Men exakt vad kan vara svårt att sätta fingret på. Då kan det underlätta att ha någon att diskutera med, någon som tvingar en att formulera och utveckla sina tankar. En person som läser och reagerar - och som svarar med sina egna ord och resonemang. I den här antologin samlas just sådan brevväxling. Här delar skribenter och aktivister med sig till varandra av sina mest personliga tankar, känslor och visioner om dagens samhälle. Vad det är och vad det borde vara. Något är ruttet i Sverige handlar om strategier för att handskas med hat och intolerans och i stället bygga något finare. Det är en bok som vill uppmuntra till fortsatt kamp för en bättre värld. Det är en bok om att inte tappa hoppet - och om att inte ge upp.