Närmare varandra (e-bok) av Maria Burman, Anna-
Lägg till önskelistan
Maria Burman (författare), Anna-Karin Norlander (författare), Per Carlbring (författare), Gerhard Andersson (författare)

Närmare varandra e-bok

165 kr
(0)
Relationsproblem är vanliga och påverkar oss på många plan. Denna självhjälpsbok får par att se hur problemen inte ligger hos den ena eller andra partnern utan uppstår i samspelet mellan dem. Paren guidas till att hitta mönster och ömma punkter i sitt samspel och får hjälp att bygga vidare på styrkor de har som par. Närmare varandra bygger på en svensk KBT-manual som är vetenskapligt prövad. Majoriteten av de par som gick igenom bokens övningar blev mer nöjda med sin relation och lyckades br...
E-Bok 165 kr
Undertext Nio veckor till en starkare parrelation
Författare Maria Burman (författare), Anna-Karin Norlander (författare), Per Carlbring (författare), Gerhard Andersson (författare)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 5 Februari 2019
Längd 211 sidor
Genrer Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127823693
Relationsproblem är vanliga och påverkar oss på många plan. Denna självhjälpsbok får par att se hur problemen inte ligger hos den ena eller andra partnern utan uppstår i samspelet mellan dem. Paren guidas till att hitta mönster och ömma punkter i sitt samspel och får hjälp att bygga vidare på styrkor de har som par. Närmare varandra bygger på en svensk KBT-manual som är vetenskapligt prövad. Majoriteten av de par som gick igenom bokens övningar blev mer nöjda med sin relation och lyckades bryta prestigekamper och andra låsningar som förgiftar relationer. Här får paren lära sig hur de kan förbättra sitt samspel, hantera konflikter på ett konstruktivt sätt, öka acceptansen för olikheter och skapa mer närhet i sin relation. Boken kan även användas av parterapeuter som stöd i behandling. Maria Burman är leg. psykolog, verksam i Skåne, med bred erfarenhet av att arbeta med relationsproblem i parterapi samt med individuell terapi (KBT/ACT) och psykologisk rådgivning. Anna-Karin Norlander är kliniskt verksam psykolog med bred erfarenhet av parterapi både i primär och specialiserad vård. Per Carlbring är professor i psykologi vid Stockholms universitet, legitimerad psykolog och psykoterapeut samt specialist i klinisk psykologi. Gerhard Andersson är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi, med.dr, fil.dr och professor i klinisk psykologi. Han är verksam vid Linköpings universitet, Karolinska Institutet samt Linköpings Universitetssjukhus. År 2014 tilldelades han Stora Psykologpriset.