Mumintrollen och havsorkestern (e-bok) av Cecil
Lägg till önskelistan
Cecilia Davidsson (författare), Tove Jansson (författare), Alex Haridi (författare)

Mumintrollen och havsorkestern (Mumintrollen) e-bok

39 kr Tidigare pris: 45 kr
(0)
Alla familjer behöver ibland komma bort - det tycker åtminstone Mumintrollets pappa. Han tar sin muminfamilj ombord på den ståtliga skutan Havsorkestern och ger sig ut på en resa de ska minnas för evig tid. På det vidsträckta havet möter de en dront med ont i baken, en hemul med överdrivet ordningssinne och klippdassar i hundratal. Och en dag blåser det upp till en ofantlig storm ... Tove Janssons älskade muminvärld har tolkats i bilderboksformat av författarna Alex Haridi och Cecilia David...
39 kr Tidigare pris: 45 kr
55 kr
Författare Cecilia Davidsson (författare), Tove Jansson (författare), Alex Haridi (författare), Filippa Widlund (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 28 April 2020
Längd 40 sidor
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Mumintrollen
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178036653
Alla familjer behöver ibland komma bort - det tycker åtminstone Mumintrollets pappa. Han tar sin muminfamilj ombord på den ståtliga skutan Havsorkestern och ger sig ut på en resa de ska minnas för evig tid. På det vidsträckta havet möter de en dront med ont i baken, en hemul med överdrivet ordningssinne och klippdassar i hundratal. Och en dag blåser det upp till en ofantlig storm ... Tove Janssons älskade muminvärld har tolkats i bilderboksformat av författarna Alex Haridi och Cecilia Davidsson och illustratören Filippa Widlund.