Mot fyren (e-bok) av Virginia Woolf
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Virginia Woolf (författare)

Mot fyren e-bok

69 kr
(0)
”Hos hennes son väckte dessa ord en sällsam glädje, som om saken nu vore avgjord, som om färden alldeles säkert skulle äga rum…” Mrs Ramsay är värdinnan i familjens sommarvilla på ön Skye. Deras lille son James, vars högsta önskan är att åka på utflykt till fyren, slängs mellan hopp och besvikelse när än den ena, än den andra ger sin väderleksrapport för morgondagen. Mr Ramsay, en analytisk professor, är skeptisk. Runt värdparet kretsar bekanta på besök i sommarparadiset, däribland Lily Bri...
E-Bok 69 kr
Författare Virginia Woolf (författare), IngaLisa Munck (översättare), Sonja Bergvall (översättare), Ilse-Mari Berglin (annat), IngaLisa (översättare)
Utgiven 16 December 2013
Längd 288 sidor
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100140380
”Hos hennes son väckte dessa ord en sällsam glädje, som om saken nu vore avgjord, som om färden alldeles säkert skulle äga rum…” Mrs Ramsay är värdinnan i familjens sommarvilla på ön Skye. Deras lille son James, vars högsta önskan är att åka på utflykt till fyren, slängs mellan hopp och besvikelse när än den ena, än den andra ger sin väderleksrapport för morgondagen. Mr Ramsay, en analytisk professor, är skeptisk. Runt värdparet kretsar bekanta på besök i sommarparadiset, däribland Lily Briscoe, en ung konstnärinna som förevigar människorna runt omkring henne genom sin pensel. Det blir dock ingen utflykt, första världskriget kommer emellan, och först tio år senare återvänder familjen Ramsay till ön och den stundande båtutflykten – ut mot fyren. Mot fyren är ett porträtt i miniatyr av en familj, med det är också ett porträtt av livet självt, om vad tiden och historien gör med människors drömmar och förhoppningar, och en hyllning till det som består.