Monkas såser: och andra tillbehör (e-bok) av Mo
Lägg till önskelistan
Monica Grönlund (författare)

Monkas såser: och andra tillbehör e-bok

Pris 99 kr
(0)
Att tillaga såser och andra tillbehör till en huvudrätt skall vara enkelt. Maten ska vara en lika stor fröjd för ögonen som för luktsinnet och för gommen. Den här kokboken är för dej som vill få inspiration till något nytt och som med små medel vill kunna göra något festligt av ofta enkla tillbehör. Vill du lyckas med såser? Skippa mjölet och smöret i såserna. Förlita dig på de gröna kryddornas välsignelse och gör livet enkelt för dig själv. Med andra ord; Ta kontroll över tillagningsproc...
E-Bok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Monica Grönlund (författare)
Utgiven 12 December 2019
Längd 52 sidor
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789163962042
Att tillaga såser och andra tillbehör till en huvudrätt skall vara enkelt. Maten ska vara en lika stor fröjd för ögonen som för luktsinnet och för gommen. Den här kokboken är för dej som vill få inspiration till något nytt och som med små medel vill kunna göra något festligt av ofta enkla tillbehör. Vill du lyckas med såser? Skippa mjölet och smöret i såserna. Förlita dig på de gröna kryddornas välsignelse och gör livet enkelt för dig själv. Med andra ord; Ta kontroll över tillagningsprocessen! Mat kan få ta tid, och resultatet kan bli fantastiskt gott. Men om du inte har tid eller lust att stå vid skärbrädan oändliga timmar, finns det gott om en enkla utvägar. Jag vågar påstå, att med Monkas matbok i handen får du både lust och tid att skapa de godaste rätterna. För det är såsen och tillbehören som avgör hur gott det ska bli. "Monkas såser och andra tillbehör" är rikt illustrerad med vackra färgbilder. Boken innehåller recept, kåserier om matlagningens vedermödor och utförliga beskrivningar av tillagningsprocessen. Så som Monka gör. Samtliga recept är egenkomponerade av författaren själv. Monkas såser är tänkt att ingå i en serie av kokböcker i samma anda, men med olika teman.