Familjelycka (e-bok) av Rebecca Winters, Liz Fi
Lägg till önskelistan
Rebecca Winters (författare), Liz Fielding (författare), Hannah Bernard (författare), Kathryn Ross (författare)

Familjelycka (Harlequin Extra) e-bok

Pris 45 kr
(0)
Minnet av en natt Deras släkter ligger i fejd med varandra, men när Alison och Luke träffas i London slår passionen ut i full blom. De struntar i allt under en het natt. Tre år senare träffas de igen och när Luke ser Alisons son börjar han undra om inte … Hand i hand Erin vill ha barn och beslutar sig för att skaffa det på egen hand. Men när hon lär känna Nathan stöter hon på patrull. Han bestämmer s...
E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Rebecca Winters (författare), Liz Fielding (författare), Hannah Bernard (författare), Kathryn Ross (författare)
Utgiven 12 December 2022
Längd 624 sidor
Genrer Romantik, Romantik & Erotik
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789150798913
Minnet av en natt Deras släkter ligger i fejd med varandra, men när Alison och Luke träffas i London slår passionen ut i full blom. De struntar i allt under en het natt. Tre år senare träffas de igen och när Luke ser Alisons son börjar han undra om inte … Hand i hand Erin vill ha barn och beslutar sig för att skaffa det på egen hand. Men när hon lär känna Nathan stöter hon på patrull. Han bestämmer sig nämligen för att stoppa hennes planer - även om det innebär att han blir pappa till barnet hon längtar efter! Villrådigt hjärta Först blir hon kysst av en ursnygg man, sedan anställer han henne som trädgårdsmästare! Kay gör sitt bästa för att skapa en underbar trädgård. Men kan hon också lyckas med att locka fram den man som en gång älskade livet och drömde om en egen familj? Ett litet dilemma Kellie och Philippe har bara varit gifta i en månad när en höggravid kvinna dyker upp och påstår att hon väntar Philippes barn. Kellie flyr till USA, men upptäcker snart att hon själv är gravid. Hon har hamnat i ett riktigt dilemma. Vad ska hon ta sig till?