Mindfulness för barn (e-bok) av Wynne Kinder
Lägg till önskelistan
Wynne Kinder (författare)

Mindfulness för barn e-bok

Pris 65 kr
(0)
Andas, fokusera och må bra! Lär dig fokusera tankarna, stressa av och ha roligt medan du gör det! Med hjälp av övningar och projekt blir du mer medveten om nuet. Testa att andas med handen, göra en lugnande glitterburk och ett slime som förändras med din energi. Mindfulness kan hjälpa barn att hantera sina känslor och bli snällare både mot sig själva och andra. Små förändringar kan göra stor skillnad i ditt barns vardag. Med information både för barn och vuxna. Wynne Kinder har varit...
E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Wynne Kinder (författare), Susanne Nobel (översättare), Bettina Myklebust Stovne (illustratör), Xiao Lin (illustratör)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 7 Augusti 2020
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179852078
Andas, fokusera och må bra! Lär dig fokusera tankarna, stressa av och ha roligt medan du gör det! Med hjälp av övningar och projekt blir du mer medveten om nuet. Testa att andas med handen, göra en lugnande glitterburk och ett slime som förändras med din energi. Mindfulness kan hjälpa barn att hantera sina känslor och bli snällare både mot sig själva och andra. Små förändringar kan göra stor skillnad i ditt barns vardag. Med information både för barn och vuxna. Wynne Kinder har varit lärare i 28 år och de senaste 13 åren har hon arbetat med att lära ut mindfulness till barn. Hon är specialiserad på att hjälpa barn med autism.