Min mammas hemlighet (e-bok) av Nikola Scott
Lägg till önskelistan
Nikola Scott (författare)

Min mammas hemlighet e-bok

Pris 59 kr
(1)
»Vilken imponerande debut … redan från början fängslas jag av historien, som sakta skalas fram mer och mer … läsningen är ett stort nöje, som jag inte vill ska ta slut!« Bloggen Villivonkans books Sommaren 1958 lämnar Elizabeth föräldrahemmet i London för att tillbringa lovet i lantliga Sussex. Det blir en sommar hon aldrig kommer att glömma. Drygt 40 år senare dyker en främmande kvinna upp hos Elizabeths dotter och hävdar att de två är systrar. Dottern Addie tror henne inte, men inser att ...
E-Bok 59 kr Pris Ljudbok 125 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Nikola Scott (författare), Ingemar Wennerberg (översättare)
Utgiven 3 November 2017
Genrer Romantik, Romantik & Erotik
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175455525
»Vilken imponerande debut … redan från början fängslas jag av historien, som sakta skalas fram mer och mer … läsningen är ett stort nöje, som jag inte vill ska ta slut!« Bloggen Villivonkans books Sommaren 1958 lämnar Elizabeth föräldrahemmet i London för att tillbringa lovet i lantliga Sussex. Det blir en sommar hon aldrig kommer att glömma. Drygt 40 år senare dyker en främmande kvinna upp hos Elizabeths dotter och hävdar att de två är systrar. Dottern Addie tror henne inte, men inser att det är något som inte stämmer och snart vänds hela hennes liv upp och ned. Nu inleds ett sökande som för de båda kvinnorna ut på en känslosam resa bakåt i tiden, till 1958 och sommaren i Sussex. Det visar sig att Elizabeth höll flera hemligheter inom sig… Den internationella bästsäljaren Min mammas hemlighet är en trollbindande historia om familjehemligheter, himlastormande förälskelse och om en ung kvinnas väg till ett självständigt liv.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Jobbig uppläsning

Trots att Eva Röse har en behaglig röst orkar jag inte lyssna färdigt för att hon läser som att det mesta vore en fråga. T ex vid beskrivningar, uppradningar och helt slumpmässigt går hon upp med rösten och gör en kort paus. Just intonation är väldigt viktigt när man ska lyssna på en bok. Jag har lyssnat fem timmar men ger upp nu. Bokens handling så långt är okej, inget mästerverk men duger när man ska sova.