Min brorsa är en superhjälte (e-bok) av David S
Lägg till önskelistan
David Solomons (författare)

Min brorsa är en superhjälte e-bok

45 kr
(0)
Lika spännande som LasseMaja, lika rolig som Greg – nästa stora läsäventyr är här med laserblick, superhörsel och en stor portion humor. David Solomons Min brorsa är en superhjälte är perfekt att sätta i händerna på alla lässugna. Luke kunde ha blivit en superhjälte. Men eftersom han var på toa JUST när ett rymdskepp landade i hans trädgård var det istället hans olidligt präktiga storebror Zack som fick i uppdrag att rädda världen. Än mer orättvist är det att Zack inte vet någonting alls o...
45 kr
Författare David Solomons (författare), Laura Ellen (illustratör), Laura Ellen Anderson (illustratör), Sam Pettersson (översättare)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 2 Maj 2016
Längd 320 sidor
Genrer Barnböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789163889738
Lika spännande som LasseMaja, lika rolig som Greg – nästa stora läsäventyr är här med laserblick, superhörsel och en stor portion humor. David Solomons Min brorsa är en superhjälte är perfekt att sätta i händerna på alla lässugna. Luke kunde ha blivit en superhjälte. Men eftersom han var på toa JUST när ett rymdskepp landade i hans trädgård var det istället hans olidligt präktiga storebror Zack som fick i uppdrag att rädda världen. Än mer orättvist är det att Zack inte vet någonting alls om superhjältar eller serietidningar och därför är chanslös mot världens ondska, medan Luke så klart kan allt och läser serier jämt. Luke kokar inombords, Zack vägrar till och med ta på sig slängkappa och tajts … Hur ska det gå?