Middagsakuten - snabbt, enkelt och billigt (e-b
Lägg till önskelistan
Hanna Gerhardsen (författare), Margot Henrikson (författare), Mattias Henrikson (författare), Johanna Jeansson (författare)

Middagsakuten - snabbt, enkelt och billigt e-bok

Pris 105 kr
(0)
Middagar utan krångel! Kokboken för alla i det hektiska arbetslivet, för småbarnsföräldrar, för studenter som vill att det ska gå snabbt mellan plugg, träning och kompisliv, för pensionärer som är lite handfall­na i köket ... Här finns goda, enkla och snabba middagar för alla! Att laga middag ska inte behöva vara svårt eller ta lång tid. Här finns recept med få ingredienser som går snabbt att laga. Enkla middagsrecept med kött, fisk och vegetariska alternativ. Soppor, sallader, pasta, husma...
E-Bok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Hanna Gerhardsen (författare), Margot Henrikson (författare), Mattias Henrikson (författare), Johanna Jeansson (författare), Åsa Jägergård (illustratör)
Utgiven 3 December 2019
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174693096
Middagar utan krångel! Kokboken för alla i det hektiska arbetslivet, för småbarnsföräldrar, för studenter som vill att det ska gå snabbt mellan plugg, träning och kompisliv, för pensionärer som är lite handfall­na i köket ... Här finns goda, enkla och snabba middagar för alla! Att laga middag ska inte behöva vara svårt eller ta lång tid. Här finns recept med få ingredienser som går snabbt att laga. Enkla middagsrecept med kött, fisk och vegetariska alternativ. Soppor, sallader, pasta, husmanskost och mycket mer! Tonfiskpasta, Spenatsoppa, Ugnspannkaka, Korv stroganoff, Wok, Morotssoppa, Korvgryta, Bulgursallad, Falukorv i ugn, Laxpasta, Pizza, Pestokyckling, Fisk i ugn på italienska, Tomatröra, Päronsallad ... Det här är bok som du alltid kan vända dig till för en enkel och snabb middagslösning!