Meningsfulla prestationer i grupp : 10 tränings
Lägg till önskelistan
Niklas Daver (författare), Helene Johnson Nordgren (författare)

Meningsfulla prestationer i grupp : 10 träningsbara ledarfärdigheter e-bok

Pris 109 kr
(0)
Den här boken presenterar dels bakgrund och teorier kring hur grupper formas, utvecklas och presterar, dels ett komplett träningsprogram för alla som vill leda grupper och grupprocesser. Bokens första del lägger en grund för förståelsen hur vi människor fungerar individuellt och i grupp, men också hur coachprocessen kan användas för att skapa meningsfulla prestationer i grupp. Bokens andra del innehåller 10 avgörande ledarfärdigheter med tydliga beskrivningar av deras tillämpning, syften oc...
E-Bok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Niklas Daver (författare), Helene Johnson Nordgren (författare), Mattias Norén (annat), Marie Wallin Carlbom (illustratör)
Förlag Visto förlag
Utgiven 1 Juli 2020
Genrer Ekonomi Och Ledarskap, Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178852499
Den här boken presenterar dels bakgrund och teorier kring hur grupper formas, utvecklas och presterar, dels ett komplett träningsprogram för alla som vill leda grupper och grupprocesser. Bokens första del lägger en grund för förståelsen hur vi människor fungerar individuellt och i grupp, men också hur coachprocessen kan användas för att skapa meningsfulla prestationer i grupp. Bokens andra del innehåller 10 avgörande ledarfärdigheter med tydliga beskrivningar av deras tillämpning, syften och effekterna för individen, gruppen och ledaren. Det är en praktisk träningsbok för alla som vill utveckla sin förmåga att leda grupper mot överenskomna mål! Boken betonar värdet av kontinuerlig kompetensträning och att kompetens är en färskvara. Den Benchmarking-modell som beskrivs i boken ger specifik feedback som är en förutsättning för effektiv träning. Ledarfärdigheterna ökar förmågan att hantera grupper av skilda storlekar och med olika syften och sammansättningar på ett bättre sätt.