Maten : ditt bästa träningsredskap (e-bok) av D
Lägg till önskelistan
David Jonsson (författare), David Ek (författare), David Ek (tidigare Jonsson) (författare)

Maten : ditt bästa träningsredskap e-bok

Pris 95 kr
(0)
Har du någon gång tränat mot ett mål men känt att du efter ett tag stannat i utvecklingen? Det kan bero på att du inte har utnyttjat kraften i ditt viktigaste träningsredskap – maten. Rätt sammansatt mat kan vara din starkaste allierade i träningen, och kan göra ett bra träningsupplägg fantastiskt. Forskningen i idrottsnutrition har på senare år tagit flera kliv framåt i frågan om hur man kan använda kosten för att få bättre resultat i träningen. Det här är en bok som ger dig djupgående förs...
E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare David Jonsson (författare), David Ek (författare), David Ek (tidigare Jonsson) (författare), Frida Wismar (annat), Nadja Odenhage (annat)
Förlag Bonnier Fakta
Utgiven 13 Mars 2018
Längd 192 sidor
Genrer Medicin, Hem & Trädgård, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174248357
Har du någon gång tränat mot ett mål men känt att du efter ett tag stannat i utvecklingen? Det kan bero på att du inte har utnyttjat kraften i ditt viktigaste träningsredskap – maten. Rätt sammansatt mat kan vara din starkaste allierade i träningen, och kan göra ett bra träningsupplägg fantastiskt. Forskningen i idrottsnutrition har på senare år tagit flera kliv framåt i frågan om hur man kan använda kosten för att få bättre resultat i träningen. Det här är en bok som ger dig djupgående förståelse kring hur träningen och maten samverkar och påverkar din kropp, samtidigt som den är en praktisk guide till hur du kan äta för att nå just dina mål effektivare och snabbare. Här finns också tips som gör att du själv kan laborera med upplägget för att passa dig och din vardag ännu bättre. Och självklart recept för dagens alla mål!