Massera själv bort dina smärtor! (e-bok) av Cla
Lägg till önskelistan
Clair Davies (författare), Gunnar Bäckström (författare), Amber Davies (författare)

Massera själv bort dina smärtor! e-bok

Pris 209 kr
(0)
Har du ont någonstans? De flesta har ont på något ställe i kroppen. Smärtan kan vara så stark att den hindrar en att tänka på något annat, och man kanske oroar sig för att den kan tyda på något allvarligt fel i ett inre organ, i en led eller i ryggraden. Misstänker man något organiskt fel bör man naturligtvis söka läkare. Emellertid har det visat sig att smärtor i de flesta fall kommer från musklerna, och då kan smärtan lindras eller helt tas bort genom enkel massage. Om man drabbas av vä...
E-Bok 209 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Clair Davies (författare), Gunnar Bäckström (författare), Amber Davies (författare), Gunnar Bäckström (översättare)
Förlag GB Publishing
Utgiven 7 Februari 2012
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789197955218
Har du ont någonstans? De flesta har ont på något ställe i kroppen. Smärtan kan vara så stark att den hindrar en att tänka på något annat, och man kanske oroar sig för att den kan tyda på något allvarligt fel i ett inre organ, i en led eller i ryggraden. Misstänker man något organiskt fel bör man naturligtvis söka läkare. Emellertid har det visat sig att smärtor i de flesta fall kommer från musklerna, och då kan smärtan lindras eller helt tas bort genom enkel massage. Om man drabbas av värk eller brännande smärta, får man lust att massera just där det gör ont. Under de senaste decennierna har det emellertid blivit klart att roten till muskelsmärta ligger i en knuta, d.v.s. en liten knöl inuti muskeln, som uppstått genom att fibrerna dragit ihop sig men sedan aldrig slappnat av. En knuta känns igen på att den ömmar när man trycker på den. Den skickar också smärta till delar av kroppen som inte ens behöver ligga i närheten. Denna överförda spöksmärta kan vara lika plågsam som ett öppet sår eller ett brutet ben.  Den här boken visar hur man söker sig fram till en knuta och oskadliggör den genom massage.