Rymdresan (e-bok) av Lova Eriksson, Roger Dacke
Lägg till önskelistan
Lova Eriksson (författare), Roger Dackegård (författare)

Rymdresan (Mars tur och retur #2) e-bok

Pris 39 kr
(0)
Andra delen i det actionspäckade, serietecknade rymdäventyret Mars tur och retur – för alla som drömmer om att en dag få utforska universum. Rymdäventyret fortsätter. Raketen har nu lämnat jorden och tagit sikte på den röda planeten Mars. Svea och de andra utvalda eleverna från rymdakademin svävar i tyngdlöshet mellan asteroider och svarta hål, men även nere på jorden hopar sig problemen. Kommunikationen med raketen krånglar och snart står det klart att expeditionen inte alls är på väg mot ...
E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lova Eriksson (författare), Roger Dackegård (författare), Mattias Andersson (illustratör), Richard Persson (annat)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 20 September 2022
Längd 100 sidor
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179776954
Andra delen i det actionspäckade, serietecknade rymdäventyret Mars tur och retur – för alla som drömmer om att en dag få utforska universum. Rymdäventyret fortsätter. Raketen har nu lämnat jorden och tagit sikte på den röda planeten Mars. Svea och de andra utvalda eleverna från rymdakademin svävar i tyngdlöshet mellan asteroider och svarta hål, men även nere på jorden hopar sig problemen. Kommunikationen med raketen krånglar och snart står det klart att expeditionen inte alls är på väg mot Mars – utan rakt ut i det okända. Kommer Sydney kunna rädda sina kamrater?