Marcoeffekten (e-bok) av Jussi Adler-Olsen
Lägg till önskelistan
Jussi Adler-Olsen (författare)

Marcoeffekten (Avdelning Q #5) e-bok

Pris 56 kr
(2)
Den femtonårige Marco har under hela sin uppväxt tvingats till kriminalitet av sin farbror Zola. När han förstår att farbrodern vill lemlästa honom, för att han ska kunna dra in mer pengar och för att Zola ska kunna kontrollera honom bättre, så gör Marco det omöjliga: han flyr och försöker ta sig ur klanens järngrepp. Men under flykten finner han av en slump en fruktansvärd hemlighet, som Zola och klanen med alla medel vill förhindra från att komma ut. Marcos nya tillvaro i Köpenhamn blir sna...
E-Bok 56 kr Pris Ljudbok 76 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jussi Adler-Olsen (författare), Miroslav Sokcic (annat), Leif Jacobsen (översättare)
Utgiven 9 April 2013
Genrer Deckare
Serie Avdelning Q
Del i serie 5
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100137557
Den femtonårige Marco har under hela sin uppväxt tvingats till kriminalitet av sin farbror Zola. När han förstår att farbrodern vill lemlästa honom, för att han ska kunna dra in mer pengar och för att Zola ska kunna kontrollera honom bättre, så gör Marco det omöjliga: han flyr och försöker ta sig ur klanens järngrepp. Men under flykten finner han av en slump en fruktansvärd hemlighet, som Zola och klanen med alla medel vill förhindra från att komma ut. Marcos nya tillvaro i Köpenhamn blir snart en kamp för livet. Och det är inte bara klanen som vill se honom död. Kriminalinspektör Carl Mørck och hans assistenter Assad och Rose från Avdelning Q följer trådar som leder dem till bankvärlden, in i regeringen och ända till Afrikas djungler. Jussi Adler-Olsen är en av Europas mest framgångsrika thrillerförfattare. Marcoeffekten är den femte delen i serien om Carl Mørck och Avdelning Q inom Köpenhamnspolisen.

Forrykende thriller fra Adler-Olsen «Marco-effekten» har alt, spenning, overraskelser, troverdighet, levende språk og karakterer og et uortodokst, godt velkomponert polititeam.

Nyt pletskud fra Jussi Adler-Olsen. 'Marco Effekten' holder sit tårnhøje niveau i femte bog om Carl Mørck og Afdeling Q

Jussi Adler-Olsen leverer varen i ny Afdeling Q-krimi. 'Marco Effekten' overhaler ikke så få andre nordiske krimiforfattere i en blanding af Olsen-banden og 'Rejseholdet'.

Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension