Mannen mellan väggarna (e-bok) av Emma Ångström
Lägg till önskelistan
Emma Ångström (författare)

Mannen mellan väggarna e-bok

Pris 49 kr
Kort efter att en barnfamilj flyttar in i ett hyreshus på Tegnérgatan sker ett mord i samma byggnad. Det är ett av de märkligaste morden i Stockholms historia. En kvinna har försvunnit från sitt hem och hittas två veckor senare av sin man i hallen i deras gemensamma lägenhet. Alla är förbryllade. Var har kroppen gömts under två veckors tid? Och hur har gärningsmannen kommit in och ut ur lägenheten? Samtidigt sker allt underligare saker i huset. En hund hittas död på gatan, mat försvinner u...
E-Bok 49 kr Pris Ljudbok 49 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Emma Ångström (författare)
Förlag Bokon.se
Genrer
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164242785
Kort efter att en barnfamilj flyttar in i ett hyreshus på Tegnérgatan sker ett mord i samma byggnad. Det är ett av de märkligaste morden i Stockholms historia. En kvinna har försvunnit från sitt hem och hittas två veckor senare av sin man i hallen i deras gemensamma lägenhet. Alla är förbryllade. Var har kroppen gömts under två veckors tid? Och hur har gärningsmannen kommit in och ut ur lägenheten? Samtidigt sker allt underligare saker i huset. En hund hittas död på gatan, mat försvinner ur kylskåpen och en outhärdlig lukt sprids i lägenheterna. Och när den lilla flickan i den nyinflyttade familjen leker Anden i glaset knackar det plötsligt i väggarna. Mannen mellan väggarna är en såväl nervkittlande som stilsäker rysare. Emma Ångström är arkitekt, men arbetar idag som kommunikationschef på ett arkitektkontor i Stockholm. Debutromanen från 2009, Och allt är förvridet, fick ett fint mottagande.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Spännande

Besviken

Det fattas ett avslut på boken! Om det ska vara en polisutredning så måste läsaren få veta om dom någonsin hittar mördaren!! Vad hände sen???

Bra!

X