Märta rider vilse (e-bok) av Erika Eklund Wilso
Lägg till önskelistan
Erika Eklund Wilson (författare), Erika Eklund (författare)

Märta rider vilse (Märta #4) e-bok

35 kr Tidigare pris: 39 kr
(0)
Det har blivit dags att rida ut i skogen med hästarna. Men vad hände, vart tog de andra vägen? Märta har visst ridit vilse ... En humoristisk serie om hästar som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta - hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar. Underhållande läsning som beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Böckerna är rikt illustrerade med roliga, uttrycksfulla och träffsäkra bilder. Märta rider vilse är den fjärde dele...
35 kr Tidigare pris: 39 kr
35 kr Tidigare pris: 39 kr
Författare Erika Eklund Wilson (författare), Erika Eklund (författare), Erika Eklund Wilson (illustratör), Erika Eklund (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 1 April 2016
Längd 64 sidor
Genrer Barnböcker
Serie Märta
Del i serie 4
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789163891861
Det har blivit dags att rida ut i skogen med hästarna. Men vad hände, vart tog de andra vägen? Märta har visst ridit vilse ... En humoristisk serie om hästar som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta - hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar. Underhållande läsning som beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Böckerna är rikt illustrerade med roliga, uttrycksfulla och träffsäkra bilder. Märta rider vilse är den fjärde delen i serien Hästar och publicerades första gången 2010.