Märta på hopptävling (e-bok) av Erika Eklund Wi
Lägg till önskelistan
Erika Eklund Wilson (författare), Erika Eklund (författare)

Märta på hopptävling (Märta #3) e-bok

39 kr
(0)
Det har blivit dags för hopptävling. De stora flickorna flyger över hindren tillsammans med hästarna och får fina prisrosetter – eller? Kanske är det inte bara Märta som har svårt att vara bestämd ibland ... En humoristisk serie om hästar som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta - hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar. Underhållande läsning som beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Böckerna är rikt illustrerade med r...
39 kr
39 kr
Författare Erika Eklund Wilson (författare), Erika Eklund (författare), Erika Eklund Wilson (illustratör), Erika Eklund (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 1 April 2016
Längd 64 sidor
Genrer Barnböcker
Serie Märta
Del i serie 3
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789163891854
Det har blivit dags för hopptävling. De stora flickorna flyger över hindren tillsammans med hästarna och får fina prisrosetter – eller? Kanske är det inte bara Märta som har svårt att vara bestämd ibland ... En humoristisk serie om hästar som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta - hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar. Underhållande läsning som beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Böckerna är rikt illustrerade med roliga, uttrycksfulla och träffsäkra bilder. Märta på hopptävling är den tredje delen i serien Hästar och publicerades första gången 2010.