Lymfan, levern & livet (e-bok) av Anna Hallén B
Lägg till önskelistan
Anna Hallén Buitenhuis (författare), Lise Benberg (författare)

Lymfan, levern & livet e-bok

Pris 85 kr
(0)
I kroppen hänger allt ihop. Tarmen, lymfsystemet, levern, fascian allt påverkar varandra och trötthet, värk och smärta är tydliga signaler från kroppen om att något är fel. Men vad kan vara orsaken till dessa signaler? Och hur ger man kroppen det den behöver för att må bra? I Lymfan, levern & livet ger Anna Hallén Buitenhuis och Lise Benberg en bred och lättillgänglig kunskapsbas om kroppens olika system. Med hälsotips, lathundar och ett helhetsperspektiv på hälsa hjälper de dig att hitt...
E-Bok 85 kr Pris Ljudbok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Anna Hallén Buitenhuis (författare), Lise Benberg (författare), Carina Pascotti (illustratör), Ewa-Marie Hörndahl (annat)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 31 Januari 2022
Genrer Medicin, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180370196
I kroppen hänger allt ihop. Tarmen, lymfsystemet, levern, fascian allt påverkar varandra och trötthet, värk och smärta är tydliga signaler från kroppen om att något är fel. Men vad kan vara orsaken till dessa signaler? Och hur ger man kroppen det den behöver för att må bra? I Lymfan, levern & livet ger Anna Hallén Buitenhuis och Lise Benberg en bred och lättillgänglig kunskapsbas om kroppens olika system. Med hälsotips, lathundar och ett helhetsperspektiv på hälsa hjälper de dig att hitta din unika lösning för att må ditt allra bästa. I boken finns ett nyskrivet avsnitt om fascia, liksom en inspirerande introduktion till lymfatisk yoga med QR-koder som länkar till videor med olika yogapositioner. Boken avslutas med en länk till ett komplett yogapass på 75 minuter som gör underverk för kroppens återhämtning.