Ljudet av fötter - Första Monikabok (e-bok) av
Lägg till önskelistan
Sara Lövestam (författare)

Ljudet av fötter - Första Monikabok (Trilogin om Monika #1) e-bok

Pris 79 kr
(0)
Jag ser det i min kollegas ansikte innan hon ens rört en muskel. Hennes ögon lenas, hon vispar med fingret över mobilen för att hitta det jag redan vet att jag inte vill se. Ultraljudsbilden, dess svartvita prakt och suddiga löfte om en obeskrivlig framtid. ”Livets mirakel”, svarar jag, ”grattis.” Jag tar lätta, korta andetag och fokuserar på mitt leende (bredda munnen). Det viktiga i sådana här sammanhang är att inte andas för djupt och nå känslocentrum. Jag andas så ytligt att mitt blod nät...
E-Bok 79 kr Pris Ljudbok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Sara Lövestam (författare)
Förlag Bokon.se
Genrer
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN
Jag ser det i min kollegas ansikte innan hon ens rört en muskel. Hennes ögon lenas, hon vispar med fingret över mobilen för att hitta det jag redan vet att jag inte vill se. Ultraljudsbilden, dess svartvita prakt och suddiga löfte om en obeskrivlig framtid. ”Livets mirakel”, svarar jag, ”grattis.” Jag tar lätta, korta andetag och fokuserar på mitt leende (bredda munnen). Det viktiga i sådana här sammanhang är att inte andas för djupt och nå känslocentrum. Jag andas så ytligt att mitt blod nätt och jämnt syresätts. Sväljer oljig ultraljudsgrädde och gör munnen bred. Monika Bengtsson föddes i en familj och växte upp i en annan. Av ren duktighet har hon klarat skolan, undvikit det närmast genetiska alkoholberoendet, doktorerat i mytologi och fått en forskartjänst på Stockholms Universitet. Hon skulle – till skillnad från sin biologiska mor – bli en bra mamma. Om hennes kropp någonsin blev gravid. I krisen som sammanfaller med hennes sista IVF-försök börjar Monika nysta upp historien om sin biologiska familj. Vem är hon? Och om hon får ett barn, vad kommer det att brås på? En släkthistoria som ingen någonsin berättat för Monika tar henne till platser hon aldrig tänkt sig och tankar hon aldrig haft. Blir till mytologin om henne själv. Ljudet av fötter, Första Monikabok är del ett i romansviten om Monika.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

En av uppläsarnas röster kändes lite "vass". Bra historia.

Vacker

Ms. Lövestam beautifully evokes the emotional roller coaster facing her character Monika. Flashback scenes feel meticulously researched and vividly painted. En vacker bok.