Livet efter självmordet (e-bok) av Stefan Larss
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Stefan Larsson (författare), Elisabeth Larsson (författare), Ove Larsson (författare), Sara Larsson (författare), Simon Larsson (författare), Sebastian Larsson (författare), Salome Larsson (författare)

Livet efter självmordet e-bok

Pris 49 kr
(0)
Plötsligt en dag var det en plats tom i syskonskaran Larsson. Samuel, 23 år, bestämde sig för att han inte ville leva längre. I den här boken får vi följa familjens tankar och reaktioner under tiden efter självmordet. Den handlar om chocken, frågorna, sorgen, smärtan och saknaden. Men vi får också höra om omsorgen från vännerna, vägen tillbaka till vardagen och hoppet om framtiden. Statistiskt sett tar fyra människor livet av sig varje dag. Men hur ofta talas det om självmord och självmords...
E-Bok 49 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Stefan Larsson (författare), Elisabeth Larsson (författare), Ove Larsson (författare), Sara Larsson (författare), Simon Larsson (författare), Sebastian Larsson (författare), Salome Larsson (författare)
Förlag Recito Förlag
Utgiven 28 Mars 2013
Genrer Memoarer, Familj & Hälsa, Biografier & Memoarer, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175173627
Plötsligt en dag var det en plats tom i syskonskaran Larsson. Samuel, 23 år, bestämde sig för att han inte ville leva längre. I den här boken får vi följa familjens tankar och reaktioner under tiden efter självmordet. Den handlar om chocken, frågorna, sorgen, smärtan och saknaden. Men vi får också höra om omsorgen från vännerna, vägen tillbaka till vardagen och hoppet om framtiden. Statistiskt sett tar fyra människor livet av sig varje dag. Men hur ofta talas det om självmord och självmordstankar? Den här boken vill väcka till livsviktiga samtal. Familjen Larsson kommer från det vackra Ramkvilla som ligger mitt i Småland. Föräldrarna Elisabeth och Ove driver ett familjejordbruk med mjölkproduktion. Barnen Sara, Simon, Stefan, Sebastian och Salome är på väg att hitta sina egna vägar i livet. Tillsammans har de skrivit den här boken om första tiden efter sonen och brodern Samuels självmord.