Lilla kroppsskolan (e-bok) av Hanna Granlund, E
Lägg till önskelistan
Hanna Granlund (författare), Ewa Malmborg (författare)

Lilla kroppsskolan (Lilla skolan #3) e-bok

65 kr
(0)
En olycka händer så lätt. Otto har ramlat och fått hjärnskakning! Mamma kör honom kör till sjukhuset och de får träffa doktorn. Otto har ett stort sår i pannan som ska sys, men doktorn lugnar och ger bedövningsspruta. Efter ett par dagar ska mamma byta plåster på Ottos sår och då kommer det en massa frågor om kroppen från både Otto och hans storasyster Malla. Varför har man blod? Hur fungerar kroppen egentligen, vad är skelettet och vad har vi alla delar till? Pedagogiskt och lekfullt i text...
65 kr
Författare Hanna Granlund (författare), Ewa Malmborg (författare), Hanna Granlund (illustratör), Emilie Crispin Ekström (annat)
Utgiven 29 Mars 2019
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Lilla skolan
Del i serie 3
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129719642
En olycka händer så lätt. Otto har ramlat och fått hjärnskakning! Mamma kör honom kör till sjukhuset och de får träffa doktorn. Otto har ett stort sår i pannan som ska sys, men doktorn lugnar och ger bedövningsspruta. Efter ett par dagar ska mamma byta plåster på Ottos sår och då kommer det en massa frågor om kroppen från både Otto och hans storasyster Malla. Varför har man blod? Hur fungerar kroppen egentligen, vad är skelettet och vad har vi alla delar till? Pedagogiskt och lekfullt i text och bild om hur allt hänger ihop i kroppen.