Lignumkorset (e-bok) av Viktor Nilorak
Lägg till önskelistan
Viktor Nilorak (författare)

Lignumkorset e-bok

65 kr
(1)
Lignumkorset är en äventyrsroman med kulturromantiska inslag. Ett medelålders gift par från Sverige hyr ett boende i Spanien, tillsammans med katten Viggo. Kvinnan, som heter Maria, ser fram emot att få skriva en bok i lugn och ro medan mannen, Gussen, ska ägna sig åt aktiehandel. De upptäcker ett nytt land, dess historia, kultur och gemenskap. Gussen och Maria reser i rummet, men upplever också tiden. Vad har egentligen hänt och varför? De dras in i en allt mer märklig, mystisk och emellanåt...
65 kr
Undertext En resa i tid och rum
Författare Viktor Nilorak (författare)
Förlag Type and Tell
Utgiven 22 Augusti 2016
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176839478
Lignumkorset är en äventyrsroman med kulturromantiska inslag. Ett medelålders gift par från Sverige hyr ett boende i Spanien, tillsammans med katten Viggo. Kvinnan, som heter Maria, ser fram emot att få skriva en bok i lugn och ro medan mannen, Gussen, ska ägna sig åt aktiehandel. De upptäcker ett nytt land, dess historia, kultur och gemenskap. Gussen och Maria reser i rummet, men upplever också tiden. Vad har egentligen hänt och varför? De dras in i en allt mer märklig, mystisk och emellanåt skrämmande händelseutveckling. Gussens barndomsvän, Bernt, ringer i tid och otid, oftast olägligt. Parets ibland dråpliga, men även mysiga vardag, varvas med inslag av allvarlig karaktär. En kvinna från London, en man från USA och en mäktig finansman från Sverige, är några av dem som korsar Gussens och Marias livsväg. Gränsen mellan verklighet och fantasi blir ibland vag, de upplever saker som livets erfarenheter inte kan minnas. Vad kan de gåtfulla talen, religiösa symbolerna och andliga husen förtälja? Tiden kommer ifatt dem och historien gör sig påmind. Viktor Nilorak är en pseudonym. Författaren är ekon.dr. i företagsekonomi. Lignumkorset är dennes första skönlitterära skrift.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

En bok precis i min smak, gillar stilen

Jag är kristen, och Lignumkorset ger mig tankar om kristendomen, på gott och ont. Men den ger också en olöst gåta och är något av en rysare, mellan fantasi och verklighet. Tänker att Gussen och Maria ständigt är i riskzonen, lever farligt. Vill läsa mer om dem!