Leva om sitt liv 2 : Tjugotalet - omvälvningarn
Lägg till önskelistan
Alice Lyttkens (författare)

Leva om sitt liv 2 : Tjugotalet - omvälvningarnas tid : 1920-1930 (Leva om sitt liv #2) e-bok

Pris 85 kr
(0)
Det glada 20-talet innebar för Alice Lyttkens och hennes familj ytterligare sorger och bekymmer, men också en bit av det nöjeslystna glittrande Stockholm. Sigmund Freuds och Gustav Jungs idéer omstörtande och chockerande djupt, kvinnans ställning förbättrades en aning och från Tyskland och Italien kom skrämmande signaler. Ömsint och humoristiskt levandegör Alice Lyttkens sitt liv under 20-talet – så avlägset men med Alice Lyttkens som berättare så nära vår egen tid. I den andra delen av Ali...
E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Alice Lyttkens (författare), Bastion Studio (annat), Agency Studio Lab BASTION (annat), Bastion Studio Lab (annat)
Utgiven 3 Augusti 2015
Längd 284 sidor
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100151645
Det glada 20-talet innebar för Alice Lyttkens och hennes familj ytterligare sorger och bekymmer, men också en bit av det nöjeslystna glittrande Stockholm. Sigmund Freuds och Gustav Jungs idéer omstörtande och chockerande djupt, kvinnans ställning förbättrades en aning och från Tyskland och Italien kom skrämmande signaler. Ömsint och humoristiskt levandegör Alice Lyttkens sitt liv under 20-talet – så avlägset men med Alice Lyttkens som berättare så nära vår egen tid. I den andra delen av Alice Lyttkens memoarsamling – Leva om sitt liv – berättar Alice Lyttkens med den blandning av osentimental styrka och varm inlevelse som är hennes kännetecken.