Lantmat då och nu (e-bok) av Sigbritt Segergren
Lägg till önskelistan
Sigbritt Segergren (författare)

Lantmat då och nu e-bok

195 kr
(0)
På femtiotalet hade inte moderniteterna kommit till den lilla småländska lantgården. Det fanns varken elspis, kyl, frys eller hushållsassistent. Maten lagades i huvudsak av det som producerades på gården, nämligen mjölk, fläsk, ägg, potatis, mjöl, grönsaker, frukt och bär. Att använda matrester var en självklarhet. Allt skulle tas tillvara. Mycket har ändrats sedan dess. Utbudet av matvaror är enormt. Vi får mängder med inspiration från andra kulturer och standarden i våra kök är så otroligt...
195 kr
Författare Sigbritt Segergren (författare)
Utgiven 3 maj 2017
Genrer Hälsa, Livsstil, Fritid, Mat & Dryck
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789163934810
På femtiotalet hade inte moderniteterna kommit till den lilla småländska lantgården. Det fanns varken elspis, kyl, frys eller hushållsassistent. Maten lagades i huvudsak av det som producerades på gården, nämligen mjölk, fläsk, ägg, potatis, mjöl, grönsaker, frukt och bär. Att använda matrester var en självklarhet. Allt skulle tas tillvara. Mycket har ändrats sedan dess. Utbudet av matvaror är enormt. Vi får mängder med inspiration från andra kulturer och standarden i våra kök är så otroligt mycket högre. I den här kokboken beskriver författaren sin barndoms mat och jämför den med de maträtter hon lagar idag av ungefär samma huvudingredienser.