Läget i landet (e-bok) av Po Tidholm
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Po Tidholm (författare)

Läget i landet e-bok

Pris 75 kr
(0)
En långsam glidning, ett förflyttat fokus till staden, har lämnat de svenska landsbygderna politiskt övergivna. Valet av Trump, Storbritanniens Brexit-omröstning och Le Pens framgångar synliggjorde en kulturell konfliktlinje mellan stad och land. Liknande monster återfinns här; en växande misstro och oron över ett land som faller itu. Vad är det som har hänt? Läget i landet är en rak och tankeväckande beskrivning av landsbygdernas kris. Journalisten Po Tidholm tecknar den svenska regionalpo...
E-Bok 75 kr Pris Ljudbok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Po Tidholm (författare), Anders Teglund (redaktör), Carl Anders Skoglund (annat), Mattias Sjöstedt (annat), Stina Löfgren (illustratör)
Förlag Teg Publishing
Utgiven 19 Oktober 2017
Genrer Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188035127
En långsam glidning, ett förflyttat fokus till staden, har lämnat de svenska landsbygderna politiskt övergivna. Valet av Trump, Storbritanniens Brexit-omröstning och Le Pens framgångar synliggjorde en kulturell konfliktlinje mellan stad och land. Liknande monster återfinns här; en växande misstro och oron över ett land som faller itu. Vad är det som har hänt? Läget i landet är en rak och tankeväckande beskrivning av landsbygdernas kris. Journalisten Po Tidholm tecknar den svenska regionalpolitikens historia, fångar dagens utveckling och föreslår också en och annan lösning.