Hotet från rymden (e-bok) av Johan Lindqvist, O
Lägg till önskelistan
Johan Lindqvist (författare), Ola Lindholm (författare)

Hotet från rymden (kung pow #5) e-bok

Pris 45 kr
(0)
Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt bland oss. I den här femte fristående boken om Kung Pow hotas mänskligheten av en asteroid som är på väg mot jorden. På tv följer Sam, Ju och Aisha en direktsändning från månen där teknikgeniet mr NoNo har ett vapen ...
E-Bok 45 kr Pris Ljudbok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Johan Lindqvist (författare), Ola Lindholm (författare), Fredde Granberg (berättare), Caroline Linhult (annat), Kevin Olberg (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 1 April 2021
Längd 133 sidor
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie kung pow
Del i serie 5
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179755560
Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt bland oss. I den här femte fristående boken om Kung Pow hotas mänskligheten av en asteroid som är på väg mot jorden. På tv följer Sam, Ju och Aisha en direktsändning från månen där teknikgeniet mr NoNo har ett vapen som enkelt spränger asteroiden i småbitar. Mr NoNo verkar vara en hjälte, men Aisha märker att vapnet nu riktats mot jorden. Via en mobiltelefon snappar de upp mr NoNos bloddrypande planer. Sam och Mästare Ju beger sig därför till månen för stoppa mr NoNo. Men det är enklare sagt än gjort för i deras väg står Sheewa, mr NoNos urstarka mordmaskin till syster. Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr, humor och snabb action. Läs också de andra fristående böckerna om Kung Pow: "Game over", "Dödens dal", "Ett levande vapen", "De fem demonerna" och "Akumas barn".