Diamantgraven (e-bok) av Johan Lindqvist, Ola L
Lägg till önskelistan
Johan Lindqvist (författare), Ola Lindholm (författare)

Diamantgraven (kung pow #7) e-bok

Pris 59 kr
(0)
Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. I den här sjunde fristående boken om Kung Pow har en atomubåt med kärnvapen kapats. Sam, Ju och Aisha följer efter ubåten och hittar den i en djuphavsgrav nära en hemlig diamantgruva. Då ser de den vidriga skurken Wilden som tänker spränga fram världens största diamant – ...
E-Bok 59 kr Pris Ljudbok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Johan Lindqvist (författare), Ola Lindholm (författare), Fredde Granberg (berättare), Henrik Jonsson (illustratör), Richard Persson (annat)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 14 Oktober 2022
Längd 160 sidor
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie kung pow
Del i serie 7
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179777364
Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. I den här sjunde fristående boken om Kung Pow har en atomubåt med kärnvapen kapats. Sam, Ju och Aisha följer efter ubåten och hittar den i en djuphavsgrav nära en hemlig diamantgruva. Då ser de den vidriga skurken Wilden som tänker spränga fram världens största diamant – Deep Blue – med en atombomb. De måste stoppa honom, för om bomben smäller kommer en tsunami att förstöra halva jorden … Ola Lindholm och Johan Lindqvist skriver utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr, humor och snabb action. Henrik Jonsson (PAX) är ny illustratör till serien och bidrar med kusliga och actionfyllda bilder! Läs också de tidigare fristående böckerna om Kung Pow: "Game over", "Dödens dal", "Ett levande vapen", "De fem demonerna", "Hotet från rymden" och ”Akumas barn”.