Kroppskontakt: Sunda kostvanor och en hälsosam
Lägg till önskelistan
Karin Magnusson (författare)

Kroppskontakt: Sunda kostvanor och en hälsosam relation till mat e-bok

Pris 145 kr
(0)
Problemet är inte smör, pasta eller socker. Problemet är stress och självkritik Har du negativa tankar om vad du äter? Har du kämpat med att gå ner i vikt? Känner du en press att leva hälsosamt, men finner dig själv alltför ofta smygätande smågodis ur skafferiet? Du är långt ifrån ensam. Många försöker bli mer bekväma i sina kroppar genom att prova diverse dieter. Dessvärre leder kaloriräkning, matförbud och besatthet av vågen sällan till en bestående förändring, utan tvärtom till ökad vikt...
E-Bok 145 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Karin Magnusson (författare)
Utgiven 13 November 2024
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189889651
Problemet är inte smör, pasta eller socker. Problemet är stress och självkritik Har du negativa tankar om vad du äter? Har du kämpat med att gå ner i vikt? Känner du en press att leva hälsosamt, men finner dig själv alltför ofta smygätande smågodis ur skafferiet? Du är långt ifrån ensam. Många försöker bli mer bekväma i sina kroppar genom att prova diverse dieter. Dessvärre leder kaloriräkning, matförbud och besatthet av vågen sällan till en bestående förändring, utan tvärtom till ökad vikt och jobbiga skamkänslor. Men var inte orolig – det finns andra sätt att skapa sunda förändringar för kosten, kroppen och knoppen! Med över 20 års erfarenhet som dietist och terapeut utvecklade Karin Magnusson metoden Kroppskontakt för att hjälpa sina patienter med problem som oönskad övervikt, bristande energi och matångest. Metoden går ner på djupet och angriper grundorsakerna bakom problemen: stress, självkritik och en bristande kostplan. Kroppskontakt: Sunda kostvanor och en hälsosam relation till mat är ingen quick fix eller mirakeldiet. Det är ett livslångt samarbete med kroppen där du formar balanserade kostvanor och en hållbar relation till mat.