Krigarhjärta (e-bok) av Lars Wilderäng
Lägg till önskelistan
Lars Wilderäng (författare)

Krigarhjärta (Hjärta-serien #4) e-bok

Pris 165 kr
(1)
Det är början av 2022 och runt Ukrainas gränser fortsätter den ryska uppbyggnaden av trupper. Den ryska Norra flottan går in i Östersjön, tätt bevakad av svenska försvarsmakten som går upp i beredskap när den ryska landstigningskapaciteten dubblas och hotet mot Sverige skärps. I sin datja mellan Novgorod och Moskva tar den ryske presidenten sitt beslut om Operation Kosack och Operation Karolin. Hanna Hjerta, tidigare agent hos Särskilda Omständigheter vid den svenska militära underrättelset...
E-Bok 165 kr Pris Ljudbok 165 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lars Wilderäng (författare), Anders Timrén (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 4 Juli 2024
Längd 435 sidor
Genrer Deckare
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113135366
Det är början av 2022 och runt Ukrainas gränser fortsätter den ryska uppbyggnaden av trupper. Den ryska Norra flottan går in i Östersjön, tätt bevakad av svenska försvarsmakten som går upp i beredskap när den ryska landstigningskapaciteten dubblas och hotet mot Sverige skärps. I sin datja mellan Novgorod och Moskva tar den ryske presidenten sitt beslut om Operation Kosack och Operation Karolin. Hanna Hjerta, tidigare agent hos Särskilda Omständigheter vid den svenska militära underrättelsetjänsten, är nu ute i det privata näringslivet som säkerhetskonsult. Men krigarhjärtat kallar obönhörligen när det drar sig ihop till storkrig i Europa och Hanna hamnar i frontlinjen. Samtidigt befinner sig förrädaren Conny i händelsernas centrum på Försvarsdepartementet när kriget bryter ut. Från Östersjön och Gotland till Altajs berg och ett belägrat Charkiv är Krigarhjärta Lars Wilderängs fjärde roman i den bästsäljande Hjärtaserien.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

En av hans bästa

Nu har jag läst Krigarhjärta, den fjärde delen om före detta agenten vid militära underättelsetjänsten Hanna Hjerta skriven av Lars Wilderäng. Detta är utan tvekan en av hans bästa böcker och den har ett flyt som ingen av de andra i denna serien når upp till. Detta kan bero på närheten till innehållet. Vi når i denna del fram till invasionen av Ukraina och Hanna som numera jobbar som säkerhetskonsult i den privata sektorn har en del att vänja sig vid vad gäller support och utrustning. Samtidigt blir hon väldigt engagerad i kampen för Ukrainas frihet. En del karaktärer känns igen från tidigare böcker i serien och en del saker får ett slags avslut. Är man intresserad av konflikter både på internationell och individuell nivå samtidigt som man vill ha lite spänning och action i en bok är detta något att läsa. Trots att den utspelar sig till stor del i en krigszon så är det nog en av de minst militära böcker på länge från Wilderäng. Vi får däremot hoppas på att när författaren skriver i efterordet att det kunde blivit 2000 sidor, så har han nu material för cirka 4 böcker kvar om Hjerta. Jag har haft nöjet att följa författaren och även omslagsflickan via sociala medier på deras strävan att hjälpa Ukraina och dess folk, jag har även haft äran att träffa de bägge vid upprepade tillfällen i vårt avlånga land och det är alltid ett nöje. Jag hade ett par mycket underhållande timmar medans jag läste denna bok. Jag kan verkligen rekommendera den. "Slava Ukraini."