Kråkfällan (e-bok) av Ann Cleeves
Lägg till önskelistan
Ann Cleeves (författare)

Kråkfällan (Vera Stanhope #1) e-bok

Pris 145 kr
(0)
Tre kvinnor samlas i en isolerad stuga i Penninska bergen för att genomföra en miljöstudie. Tre kvinnor som alla vet vad ett svek betyder. Rachel, gruppens ledare,som fortfarande lider av att ha blivit bedragen av sin älskare och chef. Botanikern Anne som ser studien som ett tillfälle till eget bedrägeri. Och Grace, en ung kvinna med sina egna hemligheter. Rachel är den första som kommer till stugan och till sin förfäran upptäcker vad som ser ut att vara ett självmord. Men så inträffar ett ti...
E-Bok 145 kr Pris Ljudbok 145 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ann Cleeves (författare), Jan Järnebrand (översättare), Anna Maria Käll (berättare), Ilse-Mari Berglin (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 17 Februari 2022
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174334630
Tre kvinnor samlas i en isolerad stuga i Penninska bergen för att genomföra en miljöstudie. Tre kvinnor som alla vet vad ett svek betyder. Rachel, gruppens ledare,som fortfarande lider av att ha blivit bedragen av sin älskare och chef. Botanikern Anne som ser studien som ett tillfälle till eget bedrägeri. Och Grace, en ung kvinna med sina egna hemligheter. Rachel är den första som kommer till stugan och till sin förfäran upptäcker vad som ser ut att vara ett självmord. Men så inträffar ett till dödsfall och en fjärde kvinna träder in i handlingen – den okonventionella kriminalkommissarien Vera Stanhope som måste pussla ihop de tre kvinnornas historia för att finna sanningen.