Korpen och Räven (e-bok) av Marianne Randel Søn
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod

Korpen och Räven (PIL) e-bok

39 kr
(0)
“Korpen är hungrig. Men var ska den hitta mat? Allt är täckt av snö och is.” PIL - En bokserie till den första läsundervisningen. Böckerna passar också bra att läsa högt och på egen hand. Alla böcker är skrivna efter principerna för ”guidad läsning” med fokus på att skriva meningsfulla texter om ämnen som intresserar barn. Texterna kan leda till samtal och skapa en gemensam förståelse för det som har lästs. Det finns illustrationer eller foton i alla böckerna, som är ett bra stöd till den sk...
E-Bok 39 kr
Författare Marianne Randel Søndergaard (författare), Christian Guldager (illustratör), Hanna Semerson-Bredahl (översättare)
Förlag Straarup & Co
Utgiven 5 Oktober 2021
Genrer 3-6 År, 6-9 År, Barnböcker
Serie PIL
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788775494156
“Korpen är hungrig. Men var ska den hitta mat? Allt är täckt av snö och is.” PIL - En bokserie till den första läsundervisningen. Böckerna passar också bra att läsa högt och på egen hand. Alla böcker är skrivna efter principerna för ”guidad läsning” med fokus på att skriva meningsfulla texter om ämnen som intresserar barn. Texterna kan leda till samtal och skapa en gemensam förståelse för det som har lästs. Det finns illustrationer eller foton i alla böckerna, som är ett bra stöd till den skrivna texten. Böckerna är indelade i sju nivåer från 1–7, så att den enskilda eleven kan få läsutmaningar som matchar hans eller hennes nivå. På nivå 1 och 2 är texterna skrivna med en upprepande meningsstruktur där endast ett eller få ord byts ut från mening till mening. Från och med nivå 3 är det en friare meningsstruktur samt att bokens handling blir mer central. Det finns kostnadsfria läsguider att ladda ner på vår hemsida till alla våra böcker.