Konsten att vara kvinna (e-bok) av Caitlin Mora
Lägg till önskelistan
Caitlin Moran (författare)

Konsten att vara kvinna (8 mars) e-bok

59 kr
(3)
Det har aldrig varit lättare att vara kvinna. Vi har rösträtt och p-piller och vi har inte blivit brända som häxor sedan 1700-talet. Men det återstår några små frågor ...Varför måste vi ta bort allt hår på kroppen? Varför är bh:n så obekväm? Och varför frågar alla när man ska skaffa barn? Boken börjar på Caitlin Morans bedrövliga 13-årsdag (hon väger 80 kilo, har inga vänner och pojkar kastar grus efter henne) och fortsätter genom tonårstiden, till arbetsplatser och strippklubbar, genom kärl...
59 kr
85 kr Tidigare pris: 89 kr
Författare Caitlin Moran (författare), Molle Kanmert (översättare), Molle Kanmert Sjölander (översättare), Two Associates (annat), Two Associates (annat)
Utgiven 24 Juli 2012
Längd 320 sidor
Genrer Samhälle Och Politik, Fackböcker
Serie 8 mars
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100131111
Det har aldrig varit lättare att vara kvinna. Vi har rösträtt och p-piller och vi har inte blivit brända som häxor sedan 1700-talet. Men det återstår några små frågor ...Varför måste vi ta bort allt hår på kroppen? Varför är bh:n så obekväm? Och varför frågar alla när man ska skaffa barn? Boken börjar på Caitlin Morans bedrövliga 13-årsdag (hon väger 80 kilo, har inga vänner och pojkar kastar grus efter henne) och fortsätter genom tonårstiden, till arbetsplatser och strippklubbar, genom kärlek, övervikt, abort, shopping och moderskap. Det är som att få förtroenden från en god vän – ocensurerat, ärligt och fruktansvärt roligt.Konsten att vara kvinna är ett självbiografiskt, feministiskt manifest.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Konsten att vara kvinna

En jäkligt rolig bok om att vara kvinna - borde läsas både av kvinnor och män.