Konsten att skriva dikter: En handbok för nybör
Lägg till önskelistan
Mikhael Mikalides (författare), Författarskolan (författare)

Konsten att skriva dikter: En handbok för nybörjare e-bok

65 kr
(0)
Vad är skillnaden mellan lyrik, poesi och dikter? Hur skriver man dikter? Kan alla skriva dikter? I den här boken får du svar på dessa frågor. Du får också råd och tips för att själv börja skriva dikter. Syftet med boken är att få hela Sverige att skriva poesi. Vi vill visa att det är roligt och utvecklande att skriva och läsa dikter. Boken innehåller även en stor samling dikter som vi hoppas ska ge dig mycket nöje och inspiration. Under läsåret 2014/2015 anordnade Författarskolan ...
65 kr
Författare Ida Linde (annat), Mikhael Mikalides (författare), Mikhael Mikalides (redaktör), Olof Mikalides (annat), Författarskolan (författare)
Utgiven 10 April 2015
Genrer 9-12 År, Lyrik, Barnböcker, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198059588
Vad är skillnaden mellan lyrik, poesi och dikter? Hur skriver man dikter? Kan alla skriva dikter? I den här boken får du svar på dessa frågor. Du får också råd och tips för att själv börja skriva dikter. Syftet med boken är att få hela Sverige att skriva poesi. Vi vill visa att det är roligt och utvecklande att skriva och läsa dikter. Boken innehåller även en stor samling dikter som vi hoppas ska ge dig mycket nöje och inspiration. Under läsåret 2014/2015 anordnade Författarskolan ett poesiprojekt på Wasaskolan i Södertälje, där elever i årskurs 4-6 fick möjligheten att  delta i en poesiverkstad. Tillsammans med eleverna som deltog i projektet skapades den här boken. Ansvarig var Mikhael Mikalides, med stöttning av rektorn Lasse Fröidstedt. Mer om eleverna, deras tips och dikter kan du läsa i boken.