Konspirationen (e-bok) av Simon Scarrow
Lägg till önskelistan
Simon Scarrow (författare)

Konspirationen (Silverörnserien #11) e-bok

Pris 89 kr
(0)
De romerska soldaterna Macro och Cato har tillsammans kämpat sig igenom krig, uppror och tortyr. Men trots allt de råkat ut för är de ändå inte beredda på det skrämmande uppdrag som väntar dem på Roms blodtörstiga gator. Det är år 51 e Kr och förrädare hotar att störta imperiet i ett blodigt kaos. Det är omöjligt att veta vem som är vän och vem som är fiende. Kejsaren har beordrat Cato och Macro att ansluta sig till det kungliga livgardet, hans egen livvakt. Deras uppdrag går ut på att nästl...
E-Bok 89 kr Pris Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Simon Scarrow (författare), Ingmar Wennerberg (översättare)
Utgiven 16 Oktober 2014
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 11
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175451718
De romerska soldaterna Macro och Cato har tillsammans kämpat sig igenom krig, uppror och tortyr. Men trots allt de råkat ut för är de ändå inte beredda på det skrämmande uppdrag som väntar dem på Roms blodtörstiga gator. Det är år 51 e Kr och förrädare hotar att störta imperiet i ett blodigt kaos. Det är omöjligt att veta vem som är vän och vem som är fiende. Kejsaren har beordrat Cato och Macro att ansluta sig till det kungliga livgardet, hans egen livvakt. Deras uppdrag går ut på att nästla sig in i livgardets innersta och hitta förrädaren innan Rom faller sönder. När konspirationens omfattning så småningom klarnar inser de att oddsen inte är på deras sida. Två män i en ojämn kamp för att rädda inte bara imperiet, utan även varandra... Konspirationen är den elfte fristående delen av Simon Scarrows populära och actionfyllda Silverörnserie.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Blandade känslor

Som vanligt underhållande munhuggning mellan Cato och Macro. Lite rörigt med intrigen men spännande. Prefekt Torsten Wahlund är fenomenal som uppläsare.