Kompletta Sherlock Holmes. Del 3 – åren 1894-19
Lägg till önskelistan
Arthur Conan Doyle (författare)

Kompletta Sherlock Holmes. Del 3 – åren 1894-1910 e-bok

Pris 29 kr
(0)
Han är världens mest kända privatdetektiv och det går knappt några månader innan det kommer en ny film eller nya tv-serier. Nu ger vi ut samtliga de 60 berättelserna om Sherlock Holmes i fyra e-böcker under namnet ”Kompletta Sherlock Holmes”. Mästerdetektiven skapades av författaren Arthur Conan Doyle (1859–1930) på 1880-talet. Under fyra decennier publicerades totalt 4 romaner och 56 noveller. I den här tredje samlingen finns den roman och de 16 noveller som skrevs och publicerades unde...
E-Bok 29 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Arthur Conan Doyle (författare), Mikael Jägerbrand (redaktör), Alfred Wingren (översättare), Oscar Nachman (översättare), H. Flygare (översättare)
Utgiven 22 April 2018
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188817662
Han är världens mest kända privatdetektiv och det går knappt några månader innan det kommer en ny film eller nya tv-serier. Nu ger vi ut samtliga de 60 berättelserna om Sherlock Holmes i fyra e-böcker under namnet ”Kompletta Sherlock Holmes”. Mästerdetektiven skapades av författaren Arthur Conan Doyle (1859–1930) på 1880-talet. Under fyra decennier publicerades totalt 4 romaner och 56 noveller. I den här tredje samlingen finns den roman och de 16 noveller som skrevs och publicerades under åren 1894–1910. De svenska texterna i den här e-boken översattes dock senare. I den här e-boken ”Kompletta Sherlock Holmes. Del 3 – åren 1894–1910” finns romanen ”Baskervilles hund” samt novellerna ”A¨ventyret med det tomma huset”, ”A¨ventyret med byggma¨staren i Norwood”, ”A¨ventyret med de dansande figurerna”, ”A¨ventyret med den ensamme cyklisten”, ”A¨ventyret med klosterskolan”, ”A¨ventyret med svarte Peter”, ”A¨ventyret med Charles Augustus Milverton”, ”A¨ventyret med de sex Napoleonbysterna”, ”A¨ventyret med de tre studenterna”, ”A¨ventyret med den guldba°gade pincenezen”, ”A¨ventyret med unge Overton”, ”A¨ventyret i Abbey Grange”, ”A¨ventyret med den andra fla¨cken”, ”A¨ventyret med Wisteria Lodge”, ”A¨ventyret med Bruce-Partingtonska undervattensba°ten” och ”A¨ventyret med dja¨vulsfotroten”. Eftersom texterna skrevs för mer än 100 år sedan så har vi kompletterat texterna med en ordlista över sådana ord och namn som kan vara svåra att känna till i dag.