Kompendium i barnkirurgi och barnortopedi (e-bo
Lägg till önskelistan
Björn Frenckner (författare), Georg Hirsch (författare), Tomas Wester (författare), Per Åstrand (författare)

Kompendium i barnkirurgi och barnortopedi e-bok

109 kr
(0)
För att ge en bred överblick, med tyngdpunkt på vanliga tillstånd,har en stor grupp kolleger vid Karolinska Institutet, framför allt vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus, sammanställt denna bok.Den gör inte anspråk på fullständighet, utan speglar erfarenheter från de barnkirurgiska och barnortopediska enheterna, liksom de rutiner som vuxit fram vid dessa kliniker. Boken är i första hand avsedd att användas vid undervisningen i ämnet barnkirurgi vid läkarutbildningen, men även för vidareutbildning...
109 kr
Författare Tom Carlson (annat), Björn Frenckner (författare), Georg Hirsch (författare), Tomas Wester (författare), Per Åstrand (författare), Newman Design (annat), Typoform (illustratör)
Utgiven 3 Augusti 2015
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789185565771
För att ge en bred överblick, med tyngdpunkt på vanliga tillstånd,har en stor grupp kolleger vid Karolinska Institutet, framför allt vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus, sammanställt denna bok.Den gör inte anspråk på fullständighet, utan speglar erfarenheter från de barnkirurgiska och barnortopediska enheterna, liksom de rutiner som vuxit fram vid dessa kliniker. Boken är i första hand avsedd att användas vid undervisningen i ämnet barnkirurgi vid läkarutbildningen, men även för vidareutbildning av sjuksköterskor i barnsjukvård. Den bör också fortsättningsvis kunna fylla en funktion på allmänläkarmottagningar och barnavårdscentraler. Det är andra gången boken nu uppdateras och revideras sedan den först kom ut för tjugo år sedan.