Köttbullsboken (e-bok) av Hans-Olov Öberg, Clae
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Hans-Olov Öberg (författare), Claes Grahn-Möller (författare), Ralph Lindgren (författare)

Köttbullsboken e-bok

Pris 165 kr
(0)
Detta är ingen kokbok. Detta är en total kärleksförklaring till köttbullen. För många är inkörsporten till köttbullen den traditionellt svenska – hemgjord på hederligt sätt eller ohederligt masstrillad i storkök. Men bortom debutbullarna finns ju så mycket mer att hämta i köttbullsvärlden. Hur gör man egentligen den perfekta svenska köttbullen och de bästa tillbehören? Vilken roll spelar ingredienserna? Blir det snyggt med en köttbullskrans i håret? Kan man lägga in köttbullar till påsk, mi...
E-Bok 165 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Hans-Olov Öberg (författare), Claes Grahn-Möller (författare), Ralph Lindgren (författare), Nina Schwab (annat), Sofia Ejheden (annat)
Utgiven 8 Oktober 2014
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187049750
Detta är ingen kokbok. Detta är en total kärleksförklaring till köttbullen. För många är inkörsporten till köttbullen den traditionellt svenska – hemgjord på hederligt sätt eller ohederligt masstrillad i storkök. Men bortom debutbullarna finns ju så mycket mer att hämta i köttbullsvärlden. Hur gör man egentligen den perfekta svenska köttbullen och de bästa tillbehören? Vilken roll spelar ingredienserna? Blir det snyggt med en köttbullskrans i håret? Kan man lägga in köttbullar till påsk, midsommar och jul precis som med sill? Hur gör man en snölykta, fast med köttbullar? Frågorna är många. Men köttbullsvarianterna är alltid fler, och i denna bok ger stjärnkocken Claes Grahn-Möller och de två köttbullsentusiasterna Ralph Lindgren och Hans-Olov Öberg sina allra bästa tips på allt från traditionella till ytterst otraditionella bullar. Bläddra, låt dig inspireras, laga och njut! När allt kommer omkring är livet på tok för kort för att slösas bort på oinspirerade köttbullar.