Lägg till önskelistan
Kockens hemligheter 2 (PDF) (Tips & Råd #4) e-bok
Pris
79 kr
EBOK, PDF-format
ISBN 9789188757326
Hur många gånger har vi inte frågat oss själva hur proffsen gör för att få till en sådan blank, fin sås? Hur de gör för att moset ska bli så fluffigt? Stekytan så knaprig? Pajen så gudomlig? Svaret är enkelt: det är kockhemligheter.
I denna praktiska bok får du lära dig en mängd matlagningshemligheter som du kan ha användning för när du själv lagar mat.
Ta del av en erfaren kocks hemligaste trick och lär dig hur du utvecklar dina kökskunskaper, framhä...
E-Bok
79 kr
Pris
Förlag
Nicotext
Utgiven
27 Maj 2019
Genrer
Mat & Dryck, Humor, Hälsa, Livsstil, Fritid, Skönlitteratur
Serie
Tips & Råd
Del i serie
4
Språk
Swedish
Format
pdf
Kopieringsskydd
Vattenmärkt
ISBN
9789188757326
EBOK, PDF-format
ISBN 9789188757326
Hur många gånger har vi inte frågat oss själva hur proffsen gör för att få till en sådan blank, fin sås? Hur de gör för att moset ska bli så fluffigt? Stekytan så knaprig? Pajen så gudomlig? Svaret är enkelt: det är kockhemligheter.
I denna praktiska bok får du lära dig en mängd matlagningshemligheter som du kan ha användning för när du själv lagar mat.
Ta del av en erfaren kocks hemligaste trick och lär dig hur du utvecklar dina kökskunskaper, framhäver dina råvaror och hur du tillagar den perfekta steken. Att ha Kockens Hemligheter i köket är som att ha en alldeles egen Leif Mannerström i skafferiet! Fast disken får du fortfarande fixa själv.