Katten Nils och mysteriet med Katten Kidds skat
Lägg till önskelistan
Joakim Gunnarsson (författare), Johanna Kristiansson (författare)

Katten Nils och mysteriet med Katten Kidds skatt (Katten Nils #2) e-bok

Pris 79 kr
(0)
När katten Nils och hans kompisar Morris och Lisa Sylt, kommer tillbaka till Enigma Katts hus börjar mysterieradarn att pipa igen. Det verkar som om museet i Slököpinge har problem. Vännerna tankar kattakoptern full med fiskleverolja, packar makrillmackor och flyger dit direkt. På museet finns Katten Kidds skatt, men på senaste tiden har det börjat försvinna mynt ur skattkistan. Vem kan det vara som stjäl dem? Det är tur att Katten Nils, Morris och Lisa Sylt är på plats för att lösa fallet! ...
E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Joakim Gunnarsson (författare), Johanna Kristiansson (författare), Joakim Gunnarsson (illustratör), Johanna Kristiansson (illustratör), Rebecka Neumann (annat)
Utgiven 13 Januari 2022
Längd 48 sidor
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Katten Nils
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129736328
När katten Nils och hans kompisar Morris och Lisa Sylt, kommer tillbaka till Enigma Katts hus börjar mysterieradarn att pipa igen. Det verkar som om museet i Slököpinge har problem. Vännerna tankar kattakoptern full med fiskleverolja, packar makrillmackor och flyger dit direkt. På museet finns Katten Kidds skatt, men på senaste tiden har det börjat försvinna mynt ur skattkistan. Vem kan det vara som stjäl dem? Det är tur att Katten Nils, Morris och Lisa Sylt är på plats för att lösa fallet! Efter snart 15 år som älskad serie i Kamratposten, kommer nu Katten Nils även i Rabén & Sjögrens lättlästa serie. Med lite text och läsvänlig typografi, pratbubblor med versal text plus massor av roliga färgbilder, får alla nybörjarläsare här chans att lösa mysterier - och öva läsning tillsammans med Katten Nils och hans vänner.