Katten Nils och mysteriet med diamantstölden (e
Lägg till önskelistan
Joakim Gunnarsson (författare), Johanna Kristiansson (författare)

Katten Nils och mysteriet med diamantstölden (Katten Nils) e-bok

Pris 79 kr
(0)
När katten Nils leker kurragömma med sina kompisar Morris och Lisa Sylt, hittar de en spännande grotta som leder in i ett övergivet hus. Där finns ett laboratorium - och en superhjältedräkt! Det verkar som om vännerna hamnat i Enigma Katts hus. En gång i tiden var hon känd som världens bästa detektiv, men nu har hon varit försvunnen i många år. Så plötsligt börjar Enigma Katts mysterie-radar att blippa, det betyder att det finns ett mysterium att lösa. Vilken tur att Katten Nils, Morris och ...
E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Joakim Gunnarsson (författare), Johanna Kristiansson (författare), Joakim Gunnarsson (illustratör), Rebecka Neumann (annat)
Utgiven 28 Maj 2021
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Katten Nils
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129733709
När katten Nils leker kurragömma med sina kompisar Morris och Lisa Sylt, hittar de en spännande grotta som leder in i ett övergivet hus. Där finns ett laboratorium - och en superhjältedräkt! Det verkar som om vännerna hamnat i Enigma Katts hus. En gång i tiden var hon känd som världens bästa detektiv, men nu har hon varit försvunnen i många år. Så plötsligt börjar Enigma Katts mysterie-radar att blippa, det betyder att det finns ett mysterium att lösa. Vilken tur att Katten Nils, Morris och Lisa Sylt finns på plats för att ta sig an fallet! Efter drygt tio år som älskad serie i Kamratposten, kommer nu Katten Nils även i Rabén & Sjögrens lättlästa serie. Med lite text och läsvänlig typografi, pratbubblor med versal text plus massor av roliga färgbilder, får alla nybörjarläsare här chans att lösa mysterier - och öva läsning tillsammans med Katten Nils och hans vänner.