Karins Chokladkök (e-bok) av Karin Haglund
Lägg till önskelistan
Karin Haglund (författare)

Karins Chokladkök e-bok

Gratis
(0)
I Karins chokladkök hittar du över 45 recept på underbart smarriga chokladgodsaker. Alla fria från gluten, mjölk och vitt socker, lite nyttigare helt enkelt. De flesta recept är både raw food och nötfria. Vad sägs till exempel om minttryfflar, chaibitar med apelsinchoklad, lakritschokladkola, apelsinchokladbräck, hampatryffelbollar, mintig chokladdrömpaj och avokadochokladtårta? Alla recept är också veganska, med undantag för att jag använder honung i några av dem. Den kan såklart bytas ut ...
Gratis
Undertext Lite nyttigare
Författare Karin Haglund (författare)
Förlag LifeVision AB
Utgiven 25 April 2019
Längd 44 sidor
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198056488
I Karins chokladkök hittar du över 45 recept på underbart smarriga chokladgodsaker. Alla fria från gluten, mjölk och vitt socker, lite nyttigare helt enkelt. De flesta recept är både raw food och nötfria. Vad sägs till exempel om minttryfflar, chaibitar med apelsinchoklad, lakritschokladkola, apelsinchokladbräck, hampatryffelbollar, mintig chokladdrömpaj och avokadochokladtårta? Alla recept är också veganska, med undantag för att jag använder honung i några av dem. Den kan såklart bytas ut mot annan sötning om du inte äter honung. Oftast föredrar jag att använda färska dadlar och yaconsirap som sötning i mina chokladrecept. Du hittar även tips på hur du lyckas i chokladköket samt information om olika ingredienser i boken. Det finns fina, inspirerande bilder till varje recept. Tillsammans gör vi världen lite grönare – och njuter av riktigt god, mörk och lyxigt bra choklad under tiden. Välkommen till Karins chokladkök! #karinschokladkök Jag heter Karin Haglund och älskar allt som har med hälsa samt fysiskt och mentalt välmående att göra. Mitt mål är att inspirera människor till ett grönare och friskare liv! Jag älskar verkligen att inspirera människor att göra bättre val, till exempel att lägga mer bra saker på tallriken och mindre av det som är mindre bra. Jag arbetar som hälsocoach, kostrådgivare, personlig tränare och raw food-inspiratör. Förutom tt jag skrivit Karins Chokladkök är jag också författare till böckerna Karins Gröna Värld (oktober 2012), Grönsakskärlek (april 2014), Karins Frukost (maj 2015) och barnböckerna om BroccoLisa (oktober 2015). I min roll som hälsocoach med inriktning på en naturlig växtbaserad kost, träning, optimal andning, yoga och mental utveckling, utgår jag från en helhet där många olika delar är med och påverkar hur vi mår. Jag har stor passion för naturlig läkning och hur vi med hjälp av vår kost och livsstil kan hjälpa kroppen till balans. Tillsammans med min man, framgångscoachen Anders Haglund, driver jag företaget LifeVision som utbildar, coachar och inspirerar människor inom ledarskap, personlig utveckling, mentalt välmående, kost och hälsa.