Kalendersex - 5 erotiska julnoveller (e-bok) av
Lägg till önskelistan
Camille Bech (författare), Malin Edholm (författare), Lisa Vild (författare), Katja Slonawski (författare), Elena Lund (författare)

Kalendersex - 5 erotiska julnoveller e-bok

39 kr
(0)
Marja och Henrik har varit gifta länge och deras äktenskap är inte alls dåligt. Däremot saknas glöden och i sovrummet händer sällan något. Men när Marja föreslår en adventskalender, med nya sexuella aktiviteter varje dag fram till jul, är Henrik med på noterna. Paret börjar trevande att experimentera med varandra, men snart tar lusten över och allting tycks komma naturligt. Det blir en jul de sent ska glömma. En erotisk samling av julnoveller om erotiska julkalendrar, julklappar, snö, julfes...
39 kr
Författare Camille Bech (författare), Malin Edholm (författare), Lisa Vild (författare), Katja Slonawski (författare), Elena Lund (författare)
Förlag LUST
Utgiven 10 December 2020
Längd 65 sidor
Genrer Noveller, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726783414
Marja och Henrik har varit gifta länge och deras äktenskap är inte alls dåligt. Däremot saknas glöden och i sovrummet händer sällan något. Men när Marja föreslår en adventskalender, med nya sexuella aktiviteter varje dag fram till jul, är Henrik med på noterna. Paret börjar trevande att experimentera med varandra, men snart tar lusten över och allting tycks komma naturligt. Det blir en jul de sent ska glömma. En erotisk samling av julnoveller om erotiska julkalendrar, julklappar, snö, julfester och Lucia. Den här erotiska samlingen innehåller följande noveller: Julkalendern, Jul med Joeleen, Luciatestet, Kalendersex, Julönskningen. Fem författare, fem erotiska noveller om julen.