Kärleken blev mitt vapen (e-bok) av Soheila For
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Soheila Fors (författare)

Kärleken blev mitt vapen e-bok

105 kr
(0)
"Det känns ibland som om jag levt i hundra år i nästan lika många liv: Som privilegierat barn till en emir. Som ständigt stridsberedd tonåring. Som lurad, nygift kvinna i en familj som hatade mig. Som sjukvårdsbiträde i Uppsala. Som misshandlad kvinna i Hedemora. Som entreprenör i Karlskoga med viljan att förbättra svenska invandrarkvinnors liv som drivkraft. Och sist men inte minst, som kurdisk prinsessa med Pippi som förebild." Soheila Fors liv är en berättelse om en ovanlig far, om missha...
105 kr
Författare Niklas Lindblad (annat), Rickard L Eriksson (annat), Soheila Fors (författare), Ingalill Bergensten (medförfattare)
Förlag Libris förlag
Utgiven 12 Juni 2014
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173873901
"Det känns ibland som om jag levt i hundra år i nästan lika många liv: Som privilegierat barn till en emir. Som ständigt stridsberedd tonåring. Som lurad, nygift kvinna i en familj som hatade mig. Som sjukvårdsbiträde i Uppsala. Som misshandlad kvinna i Hedemora. Som entreprenör i Karlskoga med viljan att förbättra svenska invandrarkvinnors liv som drivkraft. Och sist men inte minst, som kurdisk prinsessa med Pippi som förebild." Soheila Fors liv är en berättelse om en ovanlig far, om misshandel och utanförskap, om gruppkultur på gott och ont och om en långvarig längtan efter att lära känna Gud. Hennes liv i Sverige började dåligt, men en ovanlig dröm förändrade hela hennes sätt att tänka och leva. I dag hjälper Soheila andra kvinnor som drabbats av heders-våld. Hon har startat det skyddade boendet Saras hus och de unika tehusen för kvinnor i Karlskoga och Karlstad och snart på flera andra platser i Sverige.