Känslan av död (e-bok) av Elly Griffiths
Lägg till önskelistan
Elly Griffiths (författare)

Känslan av död (Ruth Galloway #4) e-bok

Pris 69 kr
(1)
Det är halloweenkväll i Norfolk. På Smiths museum förbereder man ett ovanligt evenemang. Inför en handfull speciellt utvalda gäster ska en medeltida kista öppnas. Den väntas innehålla kvarlevorna av en biskop som levde på 1300-talet. Arkeolog Ruth Galloway kommer i god tid för att övervaka öppnandet. Men museet verkar märkligt tomt och tyst. Efter en stund hittar hon intendenten livlös bredvid kistan, mördad, blödande från näsa och mun. Kommissarie Nelson får hand om fallet. Det framkommer a...
E-Bok 69 kr Pris Ljudbok 179 kr Pris
Författare Gunilla Roos (översättare), Elly Griffiths (författare), Reklambyrå AB (annat), Reklambyrå AB Imperiet (annat)
Utgiven 27 Maj 2016
Längd 285 sidor
Genrer Deckare
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137148311

Bokons kunder har även köpt

Det är halloweenkväll i Norfolk. På Smiths museum förbereder man ett ovanligt evenemang. Inför en handfull speciellt utvalda gäster ska en medeltida kista öppnas. Den väntas innehålla kvarlevorna av en biskop som levde på 1300-talet. Arkeolog Ruth Galloway kommer i god tid för att övervaka öppnandet. Men museet verkar märkligt tomt och tyst. Efter en stund hittar hon intendenten livlös bredvid kistan, mördad, blödande från näsa och mun. Kommissarie Nelson får hand om fallet. Det framkommer att intendenten nyligen mottagit hotbrev från en grupp aktivister som vill att museets samling med aboriginska kranier ska återlämnas. Då ytterligare en person dör och Nelson oförklarligt insjuknar förstår Ruth att det måste handla om något mer än kranierna. Nelson svävar nu mellan liv och död, och svaret på mordgåtan tycks vara det enda som kan rädda honom. Känslan av död publicerades första gången 2012 och är fjärde boken om rättsarkeolog Ruth Galloway och kommissarie Nelson, ett omaka par med komplicerad inbördes relation. Torr humor, ett ovanligt persongalleri och skickligt sammanvävda intriger har gett Elly Griffiths böcker en stor och hängiven läsekrets.