Källarmänniskor (e-bok) av Carsten Jensen
Lägg till önskelistan
Carsten Jensen (författare)

Källarmänniskor e-bok

75 kr
(0)
Först kommer terrorismen, därefter flyktingkaoset, så populismens explosiva framgång och därefter rädslan för populismen. Den gemenskap som en gång sa oss vilka vi var finns inte mer. ”Vilka är vi?”, har plötsligt blivit vår tids viktigaste frågeställning. Vad kan jag göra för att påverka historiens krafter? Har vi som samhälle slutat med att hoppas och handla? Betyder det att bara hatet och fruktan kan binda oss samman i framtiden? Är populismen psykoterapi för utsatta människor som befr...
E-Bok 75 kr
Författare Carsten Jensen (författare), Fredrik Ekelund (översättare), Désirée Molinder (annat), Elin Michaelsdotter (annat)
Utgiven 14 December 2018
Längd 150 sidor
Genrer Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100179618
Först kommer terrorismen, därefter flyktingkaoset, så populismens explosiva framgång och därefter rädslan för populismen. Den gemenskap som en gång sa oss vilka vi var finns inte mer. ”Vilka är vi?”, har plötsligt blivit vår tids viktigaste frågeställning. Vad kan jag göra för att påverka historiens krafter? Har vi som samhälle slutat med att hoppas och handla? Betyder det att bara hatet och fruktan kan binda oss samman i framtiden? Är populismen psykoterapi för utsatta människor som befrias från osäkerhet och självförakt bara genom att rikta föraktet mot andra? Finns det ett alternativ?