Ju mer jag ser dig (e-bok) av Louise Boije af G
Lägg till önskelistan
Louise Boije af Gennäs (författare), Louise Boije (författare)

Ju mer jag ser dig e-bok

65 kr
(0)
Det handlar om vänskap … Catta, Gunvor, Lizzie och Stella träffades under skoltiden och gjorde allt tillsammans. De växte samman. Men allteftersom åren gick började de glida isär. Det handlar om trettioårskrisen … Om karriären och den personliga utvecklingen. Om att vägra acceptera att karriärstegen är enda vägen till sjunde himlen. Det handlar om rockbandet … Om det bejublade bandet de en gång spelade i alla fyra – och som de nu bestämmer sig för att återuppväcka. Louise Boije af Genn...
65 kr
89 kr
Författare Jan Cervin (annat), Louise Boije af Gennäs (författare), Louise Boije (författare), Jan Cervin Design (annat), Jan Cervin Design (annat), Ilse-Mari Berglin (annat)
Utgiven 3 Augusti 2015
Längd 434 sidor
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100156329
Det handlar om vänskap … Catta, Gunvor, Lizzie och Stella träffades under skoltiden och gjorde allt tillsammans. De växte samman. Men allteftersom åren gick började de glida isär. Det handlar om trettioårskrisen … Om karriären och den personliga utvecklingen. Om att vägra acceptera att karriärstegen är enda vägen till sjunde himlen. Det handlar om rockbandet … Om det bejublade bandet de en gång spelade i alla fyra – och som de nu bestämmer sig för att återuppväcka. Louise Boije af Gennäs debuterade 1991 med generationsromanen Ta vad man vill ha och har varit verksam som journalist, dramatiker och romanförfattare. Hon skapade TV-serien Rederiet, och hennes pjäser Bestseller och Kvinna klädd i solen har spelats på Dramaten och Stockholms Stadsteater. Hon har även hyllats för romanen Stjärnor utan svindel (1996).