Lägg till önskelistan
Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten e-bok
Pris
95 kr
Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.
Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare...
E-Bok
95 kr
Pris
Förlag
Albert Bonniers förlag
Utgiven
19 Mars 2021
Längd
520 sidor
Genrer
Historia & Arkeologi, Mat & Dryck, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk
Swedish
Format
epub
Kopieringsskydd
Vattenmärkt
ISBN
9789100186036
Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.
Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.