Lazarus (e-bok) av Lars Kepler
Lägg till önskelistan
Lars Kepler (författare)

Lazarus (Joona Linna #7) e-bok

Pris 69 kr
(5)
En död man hittas i en lägenhet i Oslo. När polisen öppnar frysboxen i köket gör de ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera. Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från döden – andra skulle kalla det för en...
E-Bok 69 kr Pris Ljudbok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lars Kepler (författare)
Utgiven 19 Oktober 2018
Längd 542 sidor
Genrer Deckare
Serie Joona Linna
Del i serie 7
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100142780
En död man hittas i en lägenhet i Oslo. När polisen öppnar frysboxen i köket gör de ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera. Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från döden – andra skulle kalla det för en mardröm. Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med den sjunde boken om Joona Linna.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Spännande, men bara ond bråd död, det finns aldrig någon glädje eller framtidstro, deppigt värre.

Värdelös!

Jag köpte den som ljudbok samma dag som den släpptes den 19:e Oktober för 135:-. Nör jag laddade ner den så fattades de 8 första avsnitten. Jag har kontaktat kundservice 2 gånger utan resultat. Värdelöst bokon.